• Inter Europe Incasso - Zeeheldenstraat 2, Winschoten
  • T 0599 582 530
  • E incasso@intereurope.nl

Juridisch advies

Omdat de wereld steeds gecompliceerder wordt is het niet meer mogelijk alle kennis op juridisch gebied in eigen huis te hebben. Daarom heeft Inter Europe in de loop der jaren geïnvesteerd in haar kennis en heeft Inter Europe daarnaast een uitgebreid netwerk opgebouwd van juridisch professionals.

Voor u houdt dit in dat u zich bij elke juridische vraag tot Inter Europe kunt wenden. Als wij de kennis zelf niet in huis hebben schakelen wij een juridisch professional uit ons netwerk in. Wij garanderen dat uw specifieke vragen binnen twee dagen worden beantwoord.

Kosten

Alle werkzaamheden van Inter Europe worden uitgevoerd tegen een uurtarief van € 125,00 exclusief B.T.W. en eventuele kantoor-/legeskosten. Inter Europe kan voor u ook een prijsafspraak maken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer Inter Europe derden inschakelt wordt u vooraf inzage in de daaraan verbonden kosten verstrekt.

Daarnaast hebben wij voor een aantal diensten vaste prijzen opgesteld. Wilt u bijvoorbeeld een juridisch inhoudelijk brief opstellen? Ook kan Inter Europe als sparringpartner fungeren.

-  Opstellen juridische brief zonder verweer € 75,00
-  Opstellen juridische brief met verweer € 125,00
-  Optreden als juridisch adviseur Prijsafspraak of uurtarief
-  Sparringpartner telefonisch Gratis, eerste gesprek

Copyright 2022 intereurope - Realisatie door OnlineBouwers